Gegevensoverdracht
Sommige Facebook-ondersteuningsgroepen stelden een veelgestelde vraag over het bewaren en overbrengen van bestaande Nightscout-gegevens naar een nieuw exemplaar.
Ik heb de hulpmiddel voor gegevensoverdracht om dit probleem aan te pakken en op te lossen. Het is gratis beschikbaar voor iedereen met een Nightscout-site die wordt gehost door nightscout.pro of een andere host.
Wanneer u de tool gebruikt, moet u de URL van uw oude Nightscout-site invoeren. Als op uw oude site AUTH_DEFAULT_ROLES was ingesteld op 'geweigerd' (wat betekent dat u uw API SECRET moest invoeren om de gegevens te bekijken), dan zou u ook uw oude API SECRET moeten invoeren. Voer uw nieuwe URL en het nieuwe API SECRET in en u kunt snel profiel-, invoer- en behandelingsgegevens overbrengen tussen Nightscout-instanties.
De manier waarop de tools werken, is dat u uw verzoek indient en vervolgens in de wachtrij wordt geplaatst en er een paar dagen achter elkaar aan wordt gewerkt. De tijd die nodig is om het te voltooien, hangt dus af van:
- Hoeveel gegevens u heeft aangevraagd om te worden overgedragen
- Hoe kunnen andere taken momenteel in de wachtrij staan.
Normaal gesproken begint de overdracht binnen een paar minuten en moet deze binnen ongeveer een uur zijn voltooid, maar dit kan variëren.